Pvc vloeren van topspecialisten

Bent u op zoek naar een pvc vloer? E.T.R. Vloeren blinkt uit met pvc-toppers van Viva Floors, Gerflor en Podium pvc.

Pvc vloeren bestaan uit kunststof materialen. Ze ogen als houten of natuurstenen vloeren. Het dunne en soepele pvc-materiaal is makkelijk en snel aan te leggen. En pvc vloeren werken geluiddempend. Door de hoge dichtheid van het materiaal bevat pvc minder lucht dan laminaat en hout. Hoe minder lucht, hoe minder het “klankkast-effect” voorkomt. Met pvc geniet u in alle rust van uw nieuwe vloer, de basis voor uw woon- en leefruimte.

Duurzaam pvc


Niet alleen in woonkamers, maar ook in kantoorruimtes, winkelcentra, restaurants en hotels vindt u pvc vloeren. Pvc is ijzersterk en kent een zeer lange levensduur. Ook zijn de stroken en tegels van pvc vaak recyclebaar. Goed voor portemonnee en milieu!Pvc krijgt het niet warm van temperatuurverschillen. Het krimpt niet en zet niet uit. Vandaar dat pvc ook prima past in vochtige ruimtes als een toilet of badkamer. En heeft u vloerverwarming? Pvc geleidt warmte goed, waardoor er zo min mogelijk energie verloren gaat.

Pvc vloer van E.T.R. Vloeren


Bij E.T.R. Vloeren heeft u keuze uit kwaliteitsvloeren van de topspecialisten Gerflor, Podium en Viva Floors. We kunnen uw nieuwe pvc-vloer vakkundig leggen in iedere gewenste ruimte. Loop niet voorbij aan deze kans op een geluiddempende, duurzame pvc vloer! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woon- of kantoorruimte? Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen of neem telefonisch contact op via 0548 85 07 14