E.T.R. Parket van vakmannen

Parket moet voldoen aan een hele reeks eisen. Met ons eigen merk E.T.R. parket bent u verzekerd van hoge kwaliteit!

Veel mensen willen een warme, ‘houten’ uitstraling in hun woon- of leefruimte. Daar zorgt een parketvloer voor. De grondlegger van sfeer. Parket is een prachtig natuurproduct van hout. En parket zorgt naast figuurlijk ook letterlijk voor een warme uitstraling: parket isoleert namelijk uitstekend.

Jarenlang plezier van uw parketvloer

Maar velen denken dat het onderhoud van een parketvloer veel tijd kost. Dat is niet per se waar. Een goede parketvloer is eenvoudig te renoveren en op te schuren. Met de juiste onderhoudsmiddelen blijft uw parketvloer met weinig werk jarenlang mooi.

Als extra bescherming kunt u uw parket laten impregneren (het hout doordringen met een andere, beschermende stof) of lakken. Bij een geïmpregneerde vloer is één keer per jaar in de was zetten genoeg. En met een paar keer lakken per jaar glanst uw vloer jarenlang als nieuw.

Vakmanskwaliteit van E.T.R. Parket

E.T.R. Parket garandeert hoge kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring mag u erop vertrouwen dat het leveren en leggen van uw parketvloer in handen van vakmannen is. Ook geven we graag advies over hoe u uw vloer het best kunt onderhouden.

Nieuwsgierig naar de vakmanskwaliteit van E.T.R. Parket? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom eens langs in onze showroom (op afspraak).

Offerte aanvragen of neem telefonisch contact op via 0548 85 07 14