Laminaat van hoge kwaliteit

E.T.R. Vloeren levert (XXL-)laminaat van de kwaliteitsmerken Kaindl, Kronotex en Maison. Ontdek de voordelen van laminaat!

De techniek en het uiterlijk van laminaat zijn sterk verbeterd in de afgelopen jaren. Het verschil met een ‘echte’ houten vloer ziet u nauwelijks meer.

Laminaat is - in tegenstelling tot wat veel mensen denken - geen echt hout. Een laminaatvloer bestaat uit verschillende lagen. Onder andere een kunststoflaag (vaak melamine) en een laagje bedrukt papier (meestal met houtprint, maar ook graniet- en marmerstructuren zijn mogelijk).

Belangrijke voordelen van laminaat zijn onderhoudsvriendelijkheid en prijs. Een laminaatvloer hoeft u niet in de was te zetten. Vlekken verwijdert u makkelijk op een laminaatvloer. Ook is laminaat goedkoop in aanschaf en aanleg, vergeleken met bijvoorbeeld hout.


Topmerken laminaat E.T.R. Vloeren

Eén van de topmerken die E.T.R. Vloeren aflevert bij uw deur is Kaindl. De vloerdesigns van dit merk zorgen voor een nieuw karakter in iedere ruimte, belooft Kaindl.

Ook levert E.T.R. Kronotex-vloeren via het YourFloor® concept. Kronotex garandeert “vloeren voor het leven”. Het merk onderscheidt zich naar eigen zeggen door kwaliteit, waardevastheid, design en legcomfort. De natuurlijke, duurzame grondstoffen van Kronotex-vloeren blijven jarenlang kleurvast en zijn vlek- en krasbestendig.

Last but not least: Maison laminaat. Laminaat van Maison staat bekend om zijn lange levensduur en hoge materiaalkwaliteit.

Vakmansschap van E.T.R. Vloeren

Hoe lang uw laminaatvloer meegaat, is onder meer afhankelijk van hoe vakkundig het materiaal gelegd wordt. Dit verzorgen wij graag voor u. Zo beleeft u maximaal plezier aan uw gloednieuwe laminaatvloer. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via E.T.R. Vloeren.

Offerte aanvragen of neem telefonisch contact op via 0548 85 07 14